Dienstverlening

Maria Gunther verzorgt alle onderdelen van uw financiële en fiscale administratie.

Ons pakket van dienstverlening bestaat uit:

  • Het verwerken van de gehele financiële administratie;
  • Het voeren van de salarisadministratie;
  • Het opstellen van de jaarrekening;
  • Het verzorgen van alle fiscale aangiftes;
  • Het geven van (fiscaal) advies.

Fiscaal advies

De fiscale regelgeving is een complexe materie. Graag voorzien wij u van een passend fiscaal advies. Zeker als u een starter bent is dit voor u van groot belang. Maar ook gevestigde ondernemingen hebben baat bij een goed fiscaal advies, denk bijvoorbeeld aan investeringsaftrek en het toepassen van andere, jaarlijks wijzigende, fiscale voordelen binnen uw bedrijf. Als omstandigheden zich wijzigen is het immers zaak om niet de verkeerde keuzes te maken.

Tarieven

Prijsafspraak per maand of kwartaal

Wij willen dat u weet waar u aan toe bent, daarom werken wij, indien gewenst, met een all-in prijsafspraak voor de reguliere werkzaamheden.

 

Logo klein wit

Werkzaamheden

Financiële administratie

Voor het verzorgen van de financiële administratie wordt gebruik gemaakt van Exact Online. Dit softwareprogramma is eenvoudig in gebruik en geeft alle gewenste inzichten en overzichten.

Daarnaast heeft Exact Online de mogelijkheid om u als ondernemer mee te laten kijken, zelfs via een app op uw telefoon, naar de financiële ontwikkelingen binnen uw bedrijf.

Naast het verzorgen van de financiële administratie is het ook mogelijk om financieringsplannen of begrotingen op te stellen.

Fiscale aangiftes

Maria Gunther houdt zich bezig met het verzorgen van een groot aantal fiscale aangiftes. Zo kunt u hier terecht voor het verzorgen van de aangifte omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting particulier en zakelijk (winstaangifte), vennootschapsbelasting, dividendbelasting, erf- en schenkbelasting.

Advies, wellicht de belangrijkste tak van sport

Naast het verwerken van alle financiële administratie en het opstellen van de bijbehorende aangiftes is het onderdeel advies het belangrijkste onderdeel.

Het geven van gedegen advies inzake fiscale mogelijkheden en ook toekomstige veranderingen en de anticipatie hierop is voor mij het belangrijkste onderdeel van het vak. Alleen hierin wordt het verschil in adviseur bepaald. Alleen op het gebied van advies zult u als ondernemer voordelen kunnen behalen, zowel financieel als ook vooral fiscaal. Wij zijn in staat om u te begeleiden bij het maken van vooruitziende keuzes en beslissingen binnen uw onderneming.

Logo klein wit

Contact

Maria Gunther
Huizermaatweg 588
1276 LN Huizen

KvK 63928973
Btw-id NL001395640B37

Beroepsvereniging RB

Maria Gunther is lid van het Register Belastingadviseurs.

Voor uitgebreide informatie over deze erkende organisatie verwijzen wij u naar hun website http://www.rb.nl/

Logo Register Belasting Adviseurs